Hiburan

Kisah Cinta Tersembunyi Zul Ariffin: Siapa Wanita Misteri?

Zul seolah-olah menunjukkan bahawa seseorang telah berjaya mengisi kekosongan dalam hidupnya.

Tidak mudah untuk mengetahui isi hati Zul Ariffin, lelaki yang tersenyum manis dan memiliki sikap ‘happy go lucky’. Di balik sikap tersebut, tersembunyi rahsia yang dia biarkan tidak terungkap. Apabila ditanya tentang kerjayanya dalam seni, Zul dengan senang hati berkongsi maklumat. Namun, apabila soalnya melibatkan hal peribadi terutamanya berkaitan dengan hati dan cinta, Zul enggan memberi jawapan yang pasti. Baginya, lebih baik membiarkan perkara tersebut menjadi tanda tanya. Walaupun demikian, Zul atau nama penuhnya Zulkifli Ariffin, 38 tahun, dia telah memberikan bayangan bahawa seseorang telah mengisi kekosongan dalam hidupnya.

“Saya telah melalui pelbagai peringkat dalam kehidupan dan peribadi. Saya perlu membuat pilihan yang tepat, dan saya telah membuat pilihan itu. Dia adalah individu yang paling tepat… Setepat-tepatnya,” ujarnya.

Walaupun Zul tidak mendedahkan identiti wanita yang berjaya mencuri hatinya, namun ramai yang dapat meneka bahawa individu tersebut adalah Penerbit Eksekutif Infinitus Entertainment (M) Sdn Bhd, Gayatri Su-lin Pillai. Mengulas spekulasi hubungannya dengan Gayatri, Zul yang terkenal menerusi drama bersiri, Rindu Awak 200% menjelaskan bahawa perkara tersebut tidak mencukupi sebagai bukti hubungan mereka. Zul menegaskan bahawa sudah menjadi rutin bagi Gayatri untuk beraya bersama keluarganya setiap kali perayaan tiba.

Bahkan, Gayatri sudah lama menjadi sebahagian daripada keluarganya terutama dengan ibunya yang telah meninggal dunia, Allahyarham Robiah Nasir. Walaupun hubungan percintaan Zul dengan Gayatri pernah menjadi rahsia, kesetiaan mereka masih terpelihara walaupun telah berpisah. Mereka masih rapat dan sering menghadiri pelbagai majlis bersama. Mengenai filem terbarunya Sheriff yang menyaksikan Zul memegang watak sebagai anggota pasukan khas yang membanteras amalan rasuah dalam kalangan anggota polis, Zul mengakui bahawa beliau memperoleh pengalaman baharu.